Náš příběh

Gastronomie je jedním z nejzajímavějších a nejstarších oborů lidské činnosti. Jídlo vždy formovalo kulturu těch nejvyspělejších národů. Tam, kde se stolovalo, neřinčely zbraně. U nás řinčí hrnce a pánve, ale panuje dobrá nálada a týmový duch – v kuchyni, za barem i na akcích. Chceme šířit dobré jméno jídla i lidí, kteří ho milují a tvoří.

 

Jsme Lobster Group. Rádi děláme radost. Nabízíme profesionální gastro služby. Pořádáme vyladěné akce. Vaříme dobré jídlo pro lidi. Na řadě míst, na mnoho způsobů. Za každou porcí a skleničkou se skrývá příběh, každý event slibuje spoustu zážitků.

Paulus Catering

2022

přejmenování společnosti z Lobster Catering na Paulus Catering pro lepší orientaci zákazníků

Lobster Food festival

2022

první ročník našeho food festivalu

Bistro Paulus

každý týden spotřebujeme cca 180 kg masa

Bistro Helen

2022

zařazení do výběru TOP 100 nejlepších restaurací v České republice a příchod nového šéfkuchaře Tomáše Juříka

Vznik Lobster Group

2021

rozhodnutí o oficiálním označení naší skupiny

Bistro Paulus

2021

otevření kantýny 21. století v nové administrativní budově Envelopa Office center

Lobster Catering

2021

oficiální založení společnosti a přesun do nového zázemí

Roman Paulus

2021

příchod michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse do Olomouce

Lobster Family restaurant

za rok jsme upekli 26 304 ks neapolské pizzy

Frančesko food truck

2021

postavili jsme první foodtruck v České republice s certifikovanou neapolskou pecí na dřevo

Lobster Family restaurant

za rok jsme uvařili 24 508 ks káv a vyčepovali 13 982 l piva

Fort XX Escot

2020

koupili jsme historickou pevnost v Křelově-Břuchotíně v blízkosti Olomouce pro pořádání nevšedních eventů

Bistro Helen a Helen Soul

2020

otevření nového bistra s neotřelým konceptem opravdového jídla

Maso v Housce

2020

otevření nového sezónního provozu s pravým americkým BBQ

Château Escot

2019

do našeho portfolia přibyly vinohrady, vinařství a zámek v Bordeaux

Nová éra Lobster Family restaurant

2019

příchod nového šéfkuchaře Františka Pospíšila

Bowland Bowling center

1 730 280 hodů bowlingovými koulemi za rok 2019

Lobster Atmosphere

2017

změna konceptu a přejmenování restaurace Atmosphere a příchod nového šéfkuchaře Jakuba Černého

Garden Food festival

2017

restaurace Lobster Family restaurant se druhý rok po sobě umístila na 1. místě v soutěži o nejlepší restauraci festivalu

Aplikace Lobsterka

2016

dosažení 2000 uživatelů naší mobilní aplikace v prvním roce fungování

ECC 2016

2016

pořadatelství mistrovství Evropy v bowlingu v Bowland Bowling center

Lobster Family restaurant

za rok jsme uvařili 24 508 ks káv a vyčepovali 13 982 l piva

Nová aplikace Lobsterka

2016

dokončení vývoje a spuštění mobilní aplikace a věrnostního programu

Catering

2015

první rok zajišťování cateringu pro světový pohár v parkurovém skákání

Atmosphere

2014

otevření nové fine dining restaurace v Galerii Šantovka pod vedením šéfkuchaře Romana Loubala

Bowlandu Bowling center

2013

přesun provozu do Galerie Šantovka, vznik bowlingového centra s 18 profesionálními drahami a nejmodernějším softwarem na trhu

Lobster Family restaurant

2013

otevření nové italské restaurace v 2. patře Galerie Šantovka pod vedením šéfkuchaře Jaroslava Klára a ve spolupráci s Romanem Paulusem

Gastroland a Bowland

2002

otevření plnohodnotné restaurace a bowlingového centra s 8 drahami dvě patra nad Atlantem

Na záčátku byl Atlant

2000

restaurace, bar a bowling v suterénu administrativní budovy na třídě Svobody v Olomouci

obsloužených zákazníků každý měsíc

akcí pro zákazníky každý rok

cateringových eventů každý rok

podniků