Maso v housce
Mobilní street food bistro na kolech, které nesmí chybět na žádné pořádné party či festivalu. Low & slow, pit smoker, BBQ, trhané maso, hranolky.

Na co se můžete těšit

Low & slow příprava masa v originálním pit smokeru, který vypadá jako malá parní lokomotiva. Napůl gril, napůl udírna. Masa ze smokeru jsou křehká a voňavá a to umí ocenit každý milovník dobrého jídla. Vyzrálá hovězí žebra, rozpadající se vepřové ramínko, křupavé kuře. K tomu delikátní salátek, výběr omáček a naše hranolky. Myslíme i na vegetariány. A samozřejmě – i bulky a housky si vyrábíme sami. Koncept nabízíme také na různé akce, oslavy, trhy, nebo firemní večírky. Sortiment přizpůsobíme požadavkům klienta.

Telefon

+420 605 014 393

E-mail

lobster@lobster-restaurant.cz

Otevírací doba

dle domluvy

Adresa

dle domluvy

Web

Sledujte nás

Telefon

+420 605 014 393

E-mail

lobster@lobster-restaurant.cz

Otevírací doba

dle domluvy

Adresa

dle domluvy

Web

Sledujte nás

Chcete si maso v housce pronajmout nebo pozvat na akci?

Napište nám!

3 + 13 =